Yes! M’n boek is terug!

Yes! Mn boek is terug! En niet dat die echt weg was maar het is gecontroleerd op spelling en grammatica.

Ik heb vandaag het manuscript, zoals Tamara van Tekst en Letters het noemt, weer ontvangen. Ze heeft het gelezen en gecontroleerd. Ik ga dadelijk het resultaat bekijken. Wow! Spannend!

Nu moet ik de keus gaan maken of ik een hard of een soft cover ga nemen voor m’n boek.

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *