Tekst en Letters checkt grammatica en spelling

Gevonden! Iemand die het boek gaat controleren op spelling en grammatica. Ik heb gekozen voor Tekst en Letters. 

De website is https://www.tekstenletters.nl. Ik ben benieuwd! Als het boek is nagekeken ga ik op zoek naar een drukkerij waar ik mij goed bij voel en past bij mijn wensen.

Update: Dit is het resultaat >>

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *