Afbeelding van het boek Agile testen in de Praktijk door Allan de Bruin

Waarom kan ik maar 1 boek bestellen?

Er is een limit met het bestellen van een boek. Het is voor mij niet mogelijk om zoveel in 1 keer te leveren. Dat moet dan echt op bestelling. Ik moest een afnemer teleurstellen omdat de na 1 exemplaar er daarna gelijk 20 bestelde.  Gelukkig had deze nog niet betaald dus dat liep goed af.

Wil je meer dan 1 boek afnemen?

Dus wil je meer dan 1 boek bestellen? Geen probleem. Ik zal dan een inventarisatie maken en bestel er dan nog een aantal. Neem contact met mij op zodat ik je verder kan helpen. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Verzendkosten

Als je 1 boek afneemt dan gelden de verzendkosten van PostNL. Mocht je er dan meer dan 1 af willen nemen dat kan alleen dan klopt het tarief voor het afnemen niet meer in de berekening. (WooCommerce is handig om te gebruiken. Alleen zijn er andere mensen die dit beter kunnen instellen dan ik)


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *