Bestelling worden na de jaarwisseling bezorgd

Heb je een boek besteld? Dan zal ik deze pas na de jaarwisseling op de post doen voor je. De reden is dat er met de feestdagen veel vertraging is. Ook ben ik bang dat er boeken niet aankomen. Ik kan mij namelijk voorstellen dat een bezorger zoveel werk heeft, zoveel te bezorgen, lange dagen maakt enzo, dat er dan een boek dan niet aankomt.

De bezorging zal in de eerste week van 2023 worden geleverd.

Fijne feestdagen!

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *