ISBN ontvangen

Over agile zijn gesproken: ik heb de draad weer opgepakt. Van de week ben ik begonnen met het verzamelen van de gegevens voor de drukkerij. Ik wist niet dat hier nog zulk administratief werk bij zat.

Het ISBN nummer heb ik nu ook ontvangen zodat ik het boek ook makkelijker kan verkopen bij winkels en dat het eenvoudiger gevonden kan worden. Net als met een website die je moet aanmelden bij een zoekmachine voordat deze gevonden kan worden door anderen. Best leuke vergelijking als zeg ik het zelf. 

Op dit moment ben ik bezig met het zoeken naar een fotograaf zodat die een leuke foto kan maken van mij. Deze komt dan op de achterflap van het boek met een klein verhaaltje over het boek. 

Ben je geïnteresseerd in het boek en wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan via het formulier aan de zijkant van de website. 

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *