Afbeelding met de tekst Agile testen in de Praktijk

Bij de drukkerij – de vormgeving is aan de beurt!

Yes! Weer een update over mijn boek Agile Testen in de Praktijk. Ik hoop dat jullie het net zo spannend vinden als ik. De bestanden en mijn, wat ze zo mooi noemen, manuscript, is nu bij de drukkerij. De voor en achterkant van het boek moeten nog mooi worden vormgegeven. Dat zal de vormgever nu voor zijn/ haar rekening nemen. Binnenkort weer een nieuwe update over mijn boek! 

De drukkerij waar ik voor gekozen heb is trouwens Boekengilde.

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *