Aanvraag voor offertes zijn de deur uit!

Yes! De aanvragen voor offertes zijn de deur uit! Ik kies voor deze oplage nog niet voor illustraties. Wel heb ik iemand gevonden die de tekst gaat controleren op spelling en grammatica. Het is toch wel spannend. Ik hou het deze oplage klein om mee te beginnen. Dan kan ik toetsen of het aanslaat. Binnenkort ga ik beginnen met de voorbeelden en bronnen die ik heb beschreven, op deze website te plaatsen.

Over de schrijveron

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *