Eindelijk begint mijn boek vorm te krijgen!

Yes! Na een paar jaar is het echt tijd om mijn boek af te ronden. Blijkbaar ben ik er nu wel klaar voor en kan ik mijn kennis aan jullie overdragen. In dit blog wil ik jullie vertellen waar ik nu in het proces ben.

Op zoek naar een drukker

Op dit moment ben ik op zoek naar een drukker die mijn boek mag gaan drukken. Ik moet zeggen dat er wel veel keus is en de prijzen erg ver van elkaar afliggen. En ik moet er zelf ook een goed gevoel bij hebben. Want wat ik allemaal online tegenkom… Jeetje, bij het schrijven van dit stukje bedenk ik mij net “hoe zouden ze dat hebben gedaan toen er nog geen internet was?” Hoe krijg je dan inzicht in dit alles?

Op zoek naar iemand die mijn boek wil checken op spelling en grammatica

Ik zeg altijd “blijf bij je leest”. Ik kan goed testen en een ander is heel goed in de Nederlandse taal. Dus ben ik zoekende naar iemand die mijn boek wil checken op spelling en grammatica. Ook hier zijn weer bedrijfjes voor heb ik gezien. Dus ook hier weer een keus uit maken.

Misschien wat leuke tekeningetjes erbij?

Ja, een tekening kan al veel doen met tekst heb ik begrepen. Misschien moet ik maar eens gaan kijken op de site van Fiver? Of ben jij iemand die goed kan tekenen en het leuk vindt? Laat het maar weten via allan@izee.nl

“Agile testen in de praktijk”

Dit is de titel van mijn boek zoals je misschien al hebt gezien. En ik ben er trots op. Een mooie blauwe kaft en mijn naam eronder. Een boekje dat je helpt om agile te testen in de praktijk. Degene waar dit boek interessant voor is zijn de mensen die graag willen testen in een agile omgeving. Ook kan het boekje goed worden gebruikt als soort van inleiding in het testen in een agile omgeving.

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief.