Agile testen in de praktijk

Ik ben ooit begonnen met blogs te schrijven over het testen in de praktijk. Leuke kleine artikelen op mijn bedrijfswebsite www.izee.nl. Echter dacht ik opeens aan deze artikelen te bundelen in een boek wat handig kan zijn als naslag met echte praktische tips.

Met dit boek kan je als beginnend agile tester uit de voeten en geef ik je tips en trucs die je echt kan gebruiken.

Op dit moment ben ik nog druk met de voorbereiding. Lees in mijn blog hoe het proces verloopt. Wie weet heb je tips en trucs voor mij?

 

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *