Allan de Bruin

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Gemeente Den Haag, Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Vanaf 2013 heb ik de keuze gemaakt om te gaan werken als zzp’er. Dat was de beste keuze ooit wat betreft het werken, er is een wereld voor mij open gegaan. Ik heb zoveel geleerd in de afgelopen jaren. En ook heb ik een groter verantwoordelijksgevoel gekregen waardoor ik anders ben gaan kijken naar mijn rol als tester en waar ik mijn skills uitoefen. Al deze ervaring heb ik samengevat in mijn boek “Agile Testen in de Praktijk“. 

Ik heb een eigen website www.allandebruin.nl en www.izee.nl

En dan nu mijn eigen eerste boek met handige tips en trucs die je kunt gebruiken als agile tester in een agile omgeving!

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief.