de voorkaft van het boek Agile Testen in de Praktijk
Allan de Bruin

Boek – Agile Testen in de Praktijk

Ben je net komen kijken in de wereld van Agile testen en zoek je naar praktische tips die je kunt gebruiken op de werkvloer? Of ben je op zoek naar een rode draad om agile te gaan testen? Dan is dit boek geschreven voor jou!

Met dit boek help ik je op weg in de wereld van agile en scrum, het halen en brengen van informatie als tester, laat ik je zien waar je staat in het scrumteam, wat je kunt verwachten tijdens een sprint, hoe je bepaalde dingen kunt testen en nog veel meer leuke informatie.

Er zijn veel boeken te vinden over het testen, die je vertellen over de verschillende testtechnieken, de frameworks en methodieken die worden gebruikt om te testen en hoe die technieken samenwerken. Allemaal erg mooi beschreven, alleen nergens ben ik echt boeken tegengekomen die je iets vertellen over de praktische kant van testen in een agile/scrum-omgeving. Dus écht de hands-on informatie.

In dit boek wil ik je die hands-on onderwerpen aanreiken. Bijvoorbeeld hoe je een webformulier test, het gebruik van Jira tot hoe je te werk gaat in samenwerking met een productowner (PO) of een team met developers (scrumteam). Hoe pas je het “halen en brengen van informatie” toe in de rol van tester? Wat is naar mijn idee een efficiënte manier van het registreren van issues? Op deze vragen en meer ga ik je antwoord geven op basis van mijn ervaringen. Ik wil je tips geven, die je kunt gebruiken in het werkveld als tester in een webbased (online) omgeving.

Klik hier om naar de shop te gaan en het boek te bestellen

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *