Lades met letters om een boek te drukken

Boeken worden gedrukt en zijn onderweg!

Yes! Ik kan nu eindelijk vertellen dat mijn boek deze week uitkomt! Wat tof! Als het goed is en alles verloopt volgens planning dan neem ik vrijdag 2 december a.s. een oplage van 20 boeken in ontvangst.

Ben je ook geïnteresseerd in mijn boek? Of wil je op de hoogte blijven? Laat dan je e-mailadres achter via het formulier op de website.

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *