voorkaft boek agile testen in de praktijk

Eerste 20 boeken zijn binnen

Geweldig en spannend tegelijk! Op 2 december heb ik de eerste druk ontvangen van het boek! 20 exemplaren zo in een mooi doosje! hoe gaaf! En het gevoel is onbeschrijfelijk!

2 jaar later

Ik ben in 2019 begonnen met het boek. Gewoon in een word bestandje. Elke keer tijdens de rit naar huis in de bus heb ik wat kunnen typen. Of als ik even ergens zat te wachten. Lang leven internet en de mobiele telefoon!

Ergens in 2019, begin 2020, had ik wat persoonlijke issues waardoor ik niet meer gemotiveerd was en kon het niet meer opbrengen om te schrijven. In oktober 2021 heb ik de draad weer opgepakt. Eindelijk had ik weer moed. Ik was er namelijk van overtuigd dat het mij toch niets zou brengen. Ik had de gedachte “Wie zit er nou te wachten op mijn boek?” maar die gedachte was dat stemmetje. Dat stemmetje die je ego aanstuurt.

Volg je gevoel

Ken je dat ook? Dat stemmetje dat jou tegenhoudt om iets te doen wat je hart eigenlijk wilt? Stuur die stem maar ff de kamer uit en doe het! Do it! Ga het doen! Klinkt makkelijk en dat is het ook! Jij hebt de controle!

Dank je wel

Ik wil iedereen bedanken die mij heeft geholpen met dit boek. Ik weet niet of ze genoemd willen worden maar het zijn een paar mensen uit mijn persoonlijke kring -en een aantal collega’s van mijn project bij de Consumentenbond en het DJI (voor de tips en trucs) .

Kortingsactie

Op deze website is een formulier om je aan te melden voor de updates van dit boek. Binnenkort stuur ik een mail de deur uit met een kortingsactie om mijn boek te kopen. Dus schrijf je snel in!

Zodra ik mn webshop gereed heb gaat de mailing eruit!

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *