Nieuwe website voor Agile Testen in de Praktijk

Begin dit jaar heb ik een nieuwe website online gezet voor Agile Testen in de Praktijk. De promotiepagina was mooi maar werkte eigenlijk niet zo erg lekker op een device.

Tevens kan ik nu iets meer doen met de pagina’s zodat ik jullie mijn boek beter kan aanbieden.

Heb je vragen of opmerkingen laat het mij dan gerust weten. En als je toevallig wat oneffenheden ziet dan zou ik het op prijs stellen dat je mij dat laat weten.

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *