Online training in de maak

Na het schrijven van het boek Agile Testen in de Praktijk ben ik nu ook bezig met het maken van een online training. Deze training zal zeker alle onderwerpen belichten die ik in het boek heb beschreven.

De training zal ik aanbieden via Udemy. Dus mocht je interesse hebben in deze training meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Want dit zal ik dan via de nieuwsbrief als eerste kenbaar maken.

Over de schrijverupdated on

Mijn naam is Allan de Bruin en ben sinds 2006 werkzaam als Test Consultant. Via verschillende detacheerders ben ik bij verschillende projecten betrokken geweest. Bijvoorbeeld bij de Consumentenbond, Rijksoverheid, Defensie, Kamer van Koophandel, Nationale Nederlanden, Liander, Gemeente Den Haag, CvZ (nu CiZ), AEGON, ING, ABN AMRO, de Huurcommissie en het Haags Gemeente Archief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *